Elektronisch lockerbeheer van Nedap
Elektronisch lockerbeheer van Nedap
EN   DE   NL  
Flexwerken
Ziekenhuizen
Entertainment
Wellness
Onderwijs
Bibliotheken
Fitness
Zwembaden
Brochure elektronisch lockerbeheer Download bestekteksten Download productsheets Download terminal graphics

Lockersysteem voor bibliotheken


De voordelen op een rijtje:

Optimale efficiëntie:
Geen onterecht bezette lockers.

Optimaal gebruikersgemak:
Bediening met uw huidige bibliotheekpas of pincode.

Optimaal beheer:
Geen sleutelbeheer of munten nodig

Optimale veiligheid:
Inbraakdetectie in ieder slot
Bij veel bibliotheken worden bezoekers verzocht hun persoonlijke eigendommen bij de ingang in een locker op te bergen. Met Nedap LoXS behoren verloren sleutels, onterecht bezette lockers of munten wisselen tot het verleden.

Het publieke karakter van een bibliotheek maakt dat het gebruik van sleutels en munten de organisatie ernstig belast. Nedap LoXS biedt een hoogwaardige oplossing voor lockerbeheer. De lockers kunnen met een zelfbedachte pincode of bijvoorbeeld de nationale bibliotheekpas bediend worden. Lockers worden meteen beschikbaar als de gebruiker weggaat. Bovendien kunnen lockers niet onterecht bezet worden gehouden doordat ze op een vast tijdstip (bijvoorbeeld ’s nachts) worden vrijgegeven.

Ieder slot heeft inbraakdetectie. Bij een inbraakpoging krijgt u onmiddellijk een signaal en kan bijvoorbeeld een alarm of camera worden geactiveerd. Dit vermindert de kans op inbraak of misbruik.
Als bezoeker van de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag heb ik met bewondering kennis gemaakt met het lockersysteem van Nedap. Een systeem dat ik graag zou aanbevelen aan museumdirecties in Nederland. Handig dat muntjes hier niet meer nodig zijn!

Marie Christine van der Sman,
MuseumService.nl
www.museumservice.nl
Copyright © 2018 Nedap LoXS. All rights reserved    |    Home    |    Nedap LoXS    |    Toepassingen    |    Over Nedap    |    Contact    |    Sitemap