Elektronisch lockerbeheer van Nedap
Elektronisch lockerbeheer van Nedap
EN   DE   NL  
Flexwerken
Ziekenhuizen
Entertainment
Wellness
Onderwijs
Bibliotheken
Fitness
Zwembaden
Brochure elektronisch lockerbeheer Download bestekteksten Download productsheets Download terminal graphics

Elektronische lockers voor fitnessclubs


De voordelen op een rijtje:

Optimale efficiƫntie:
Geen onterecht bezette lockers.

Optimaal gebruikersgemak:
Bediening met uw huidige ledenkaart.
Beschikbare lockers zichtbaar door rood/groen led.

Optimaal beheer:
Geen sleutelbeheer of batterijkosten.

Optimale veiligheid:
Inbraakdetectie in ieder slot.
In de fitnessbranche gaat het steeds meer om beleving. Hoe ervaren de leden uw club. Deze beleving begint bij de locker en eindigt bij de locker. Nedap LoXS biedt comfort en geeft uw kleedruimten een exclusieve uitstraling.

Lockers bedienen met uw ledenkaart of Technogym TGS sleutel rechtstreeks op de deur maakt uw clubautomatisering compleet. Zo is er nooit rijvorming voor een centrale terminal in de kleedruimten.

De capaciteit van uw lockers wordt optimaal gebruikt. Lockers komen direct beschikbaar als de gebruiker weggaat. Beschikbare lockers zijn duidelijk zichtbaar door de rood/groen led. Uw leden kunnen zo gemakkelijk een locker uitzoeken op een rustige plek in uw kleedruimte.

En is iemand vergeten welke locker hij heeft? Dan kan de gast dit gemakkelijk opvragen door de pas bij de informatieterminal te scannen.
Alles draait bij ons om kwaliteit en service. Vandaar dat we hebben gekozen voor Nedap LoXS. Wij ervaren dagelijks de voordelen. Onze leden bedienen de lockers rechtstreeks op de lockerdeur met de Technogym sleutel. Dit is zeer gebruiksvriendelijk!

Marcel Zijlstra,
Azzurro Wellness
www.azzurrowellness.nl
Copyright © 2018 Nedap LoXS. All rights reserved    |    Home    |    Nedap LoXS    |    Toepassingen    |    Over Nedap    |    Contact    |    Sitemap