Elektronisch lockerbeheer van Nedap
Elektronisch lockerbeheer van Nedap
EN   DE   NL  
Flexwerken
Ziekenhuizen
Entertainment
Wellness
Onderwijs
Bibliotheken
Fitness
Zwembaden
Brochure elektronisch lockerbeheer Download casestudy Download bestekteksten Download productsheets Download terminal graphics

Zorgeloos flexwerken met uw toegangspas

De voordelen op een rijtje:

Optimale efficiëntie:
Besparing lockers door dynamisch gebruik.
Kies wie een vaste of een flexlocker krijgt.

Optimaal gebruikersgemak:
Bedien lockers direct op de deur met uw huidige toegangspas.
Beschikbare lockers zichtbaar door rood/groen led.

Optimaal beheer:
Beheer al uw kantoren vanuit één softwarepakket.
Koppeling met uw toegangscontrolesysteem.

Optimale veiligheid:
Inzage in alle historie
Met Nedap LoXS beheert u zorgeloos de toegang tot alle compartimenten binnen uw kantoorpanden. Het systeem is geschikt voor kluisjes, postvakken, laptoplockers, kastdeuren etc.

Bij steeds meer organisaties hebben niet alle medewerkers een vaste werkplek. Nedap ondersteunt het flexwerken door het makkelijk te maken spullen op te bergen. Een rood/groen LED toont in één oogopslag welke lockers beschikbaar zijn. Medewerkers openen hun vak door simpelweg hun huidige toegangspas voor het deurtje te houden. Dit betekent geen rijvorming en nooit omlopen naar een centrale paslezer.

Door dynamisch beheer heeft u niet voor elke medewerker een aparte locker nodig. U bepaalt wie een flexlocker of een vaste locker krijgt. De capaciteit wordt optimaal gebruikt. U kunt het systeem bijvoorbeeld zo instellen dat een medewerker geen locker kan claimen als deze nog een locker in gebruik heeft (zelfs als dit in een ander kantoorpand is).

Met de uitgebreide software kunt u het gebruik van de lockers precies afstemmen op uw situatie. U kunt per type medewerker tot in detail bepalen welke toegangsrechten deze heeft; bijvoorbeeld hoelang, hoeveel en op welke kantoren lockers mogen worden gebruikt. Tevens kunt u de rechten van alle beheerders regelen. En is er iets aan de hand? Geen probleem, alle gebruikershistorie wordt opgeslagen.

Nedap LoXS is tevens volledig geïntegreerd in het toegangscontrolesysteem AEOS van Nedap. Met één softwarepakket verleent u dan toegang tot gebouwen, ruimtes binnen gebouwen en ook tot allerlei afsluitbare compartimenten. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere gebruikers autoriseren voor bediening van één afsluitbaar compartiment, zoals een archiefkast, postlockers etc.

Heeft u geen AEOS voor uw toegangscontrole? Geen probleem, Nedap LoXS kan eenvoudig koppelen met elk type toegangscontrolesysteem.
In 2005 besloot de Gemeente Arnhem om zeven verschillende locaties samen te voegen tot twee locaties, met 1400 flexibele werkplekken voor 1800 ambtenaren. Om ruimte en kosten te besparen, werden ladeblokken verbannen enflexkoffers ingevoerd. Daardoor hadden we veilige en flexibele lockers nodig, waarin de medewerkers hun persoonlijke bezittingen konden opbergen. Van de keuze voor elektronische lockers hebben we nu, in 2013, nog steeds voordeel.

Willem Waltmann,
Gemeente Arnhem
Download Casestudie

Bij de verhuizing naar een nieuw kantoor, eind 2010, hoorde volgens Getronics BeLux een baanbrekende verbetering van arbeidsomstandigheden. Vanaf dat moment stelde Getronics medewerkers namelijk in staat flexibel te werken, waar en wanneer dat hen het best uitkwam, zolang ze maar de gewenste resultaten bleven afleveren. Deze nieuwe aanpak had duidelijk merkbare gevolgen voor de beveiliging en toegang. Toen de zogenaamde ‘clean desk policy’ operationeel werd en alle ladenblokken verbannen werden, hadden medewerkers een nieuwe plek nodig om hun bezittingen veilig te kunnen opbergen. Hier begon de rol van Nedap Locker Management.


Wij werken al negen jaar met AEOS. Het is een betrouwbaar systeem en dat is uiteraard belangrijk als je over een beveiligingsoplossing spreekt. Daarom kozen we er wederom voor om het te installeren in ons nieuwe gebouw in Mechelen. Hier hebben we overigens nog maar 550 werkplekken voor 700 mensen. Niemand heeft dus nog een eigen bureau. Daarom zochten we ook een oplossing voor flexibele lockers, zodat onze medewerkers hun spullen veilig konden opbergen. Nedap bood die functionaliteit aan op hetzelfde AEOS platform en dat is wel zo praktisch.

Karin Willemen,
Sanoma
Download Casestudie
Copyright © 2018 Nedap LoXS. All rights reserved    |    Home    |    Nedap LoXS    |    Toepassingen    |    Over Nedap    |    Contact    |    Sitemap