Elektronisch lockerbeheer van Nedap
Elektronisch lockerbeheer van Nedap
EN   DE   NL  
Flexwerken
Ziekenhuizen
Entertainment
Wellness
Onderwijs
Bibliotheken
Fitness
Zwembaden
Brochure elektronisch lockerbeheer Download casestudy Download bestekteksten Download productsheets Download terminal graphics

Lockersysteem voor scholen en universiteiten


De voordelen op een rijtje:

Optimale efficiëntie:
Besparing lockers door dynamisch gebruik.
Kies wie een vaste of een flexlocker krijgt.

Optimaal gebruikersgemak:
Geen rijvorming door bediening met pas direct op de deur.
Beschikbare lockers zichtbaar door rood/groen led.

Optimaal beheer:
Koppeling met uw centraal managementsysteem

Optimale veiligheid:
Log van alle gebeurtenissen en inbraakpogingen.
Veel onderwijsinstellingen geven hun studenten of leerlingen een persoonlijke pas. Met deze pas kan ook het Nedap LoXS lockersysteem worden bediend.

Het lockersysteem van Nedap biedt het grootste gemak voor leerlingen en studenten. Ze kunnen hun locker, postvak of laptoplocker openen door simpelweg hun RFID pas voor het deurtje te houden. Hierbij leest het systeem zelfs de versleutelde klantspecifieke data van uw Mifarepas. Dit is veilig en eenvoudig. Ook kunnen de lockers tegelijkertijd met pincode of een ander kaarttype worden bediend.

U bepaalt wie een vaste (bijvoorbeeld voor een jaar) of een flexlocker krijgt. Zo hoeft u niet meer locker te plaatsen dan dat u gelijktijdig gebruikers heeft. Dit bespaart fors op ruimte. Flexlockers komen beschikbaar als de vorige gebruiker weggaat. Flexlockers kunnen niet onterecht bezet blijven, doordat deze bijvoorbeeld op een vast tijdstip worden vrijgegeven.

Ieder slot heeft inbraakdetectie. Bij een inbraakpoging krijgt u onmiddellijk een signaal en kan bijvoorbeeld een alarm of camera worden geactiveerd. Dit vermindert de kans op inbraak of misbruik.

Met onze software kunt u het lockersysteem inrichten naar uw wens, bijvoorbeeld door te selecteren wie meerdere lockers mag gebruiken. U weet wie, wanneer, welke locker gebruikt. De software kan gekoppeld worden aan uw studenten- of leerlingensysteem. Gegevens hoeven dan niet nogmaals te worden ingevoerd. De software is toegankelijk via uw webbrowser en – extra handig voor conciërges – via tablet of smartphone.
Het uitgeven en innemen van studentenlaptops vergde te veel kostbare tijd van personeel. Bovendien wisten we dat studenten altijd in de rij moesten staan. Daarom wilde universiteitsbibliotheek naar zelfbediening. Die zou de tijdsinvulling van het personeel optimaliseren en de wachttijd voor studenten korter maken. We wilden onze studenten meer flexibiliteit bieden door laptops vanuit elektronische lockers te lenen. Dan kunnen ze in hun eentje op een rustig plekje werken in plaats van altijd in een druk leslokaal met vaste computers.

Dominic Marsh,
University Salford
Download Casestudie
Copyright © 2018 Nedap LoXS. All rights reserved    |    Home    |    Nedap LoXS    |    Toepassingen    |    Over Nedap    |    Contact    |    Sitemap