Elektronisch lockerbeheer van Nedap
Elektronisch lockerbeheer van Nedap
EN   DE   NL  
Flexwerken
Ziekenhuizen
Entertainment
Wellness
Onderwijs
Bibliotheken
Fitness
Zwembaden
Brochure elektronisch lockerbeheer Download bestekteksten Download productsheets Download terminal graphics

Elektronische garderobekasten


De voordelen op een rijtje:

Optimale efficiëntie:
Gasten kunnen nooit meer dan één garderobekast bezetten.

Optimaal gebruikersgemak:
Gasten kunnen garderobekasten naast elkaar uitkiezen.
Beschikbare garderobekasten zichtbaar door rood/groen led.

Optimaal beheer:
Inzage in garderobekasten vanaf uw pc, tablet en smartphone.

Optimale veiligheid:
Log van alle gebeurtenissen en inbraakpogingen.
Een verblijf in thermen en sauna betekent even helemaal ontspannen. U wilt uw gasten zo comfortabel mogelijk van dienst zijn. Het uitreiken van bijvoorbeeld een polsbandje bij de entree is het begin van een zorgeloos verblijf.

Gasten openen hun garderobekast eenvoudig door het polsbandje op de deur te houden. Door een rood/groen led zien gasten meteen welke garderobekast beschikbaar is. Het is zo gemakkelijk om garderobekasten naast elkaar uit te zoeken. Hetzelfde polsbandje kan worden gebruikt voor bestellingen in de gastronomie, toegangscontrole en het bedienen van faciliteiten.

Omdat u op drukke dagen voor al uw gasten beschikbare lockers wilt, zorgt Nedap LoXS ervoor dat de capaciteit optimaal wordt gebruikt. Zo kan iedere gast maximaal één garderobekast bezetten en komt deze beschikbaar als de gast weggaat. Bovendien kunt u uw gasten op rustige dagen automatisch naar dezelfde kleedruimtes begeleiden. Zo hoeft u niet al uw kleedruimtes te gebruiken en bespaart u op schoonmaakkosten.

En wilt u inzicht in wat er gebeurt bij de garderobekasten? Dan kunt u alles inzien via uw smartphone, tablet of de webbrowser van uw pc. Zelfs onverhoopte inbraakpoging worden gedetecteerd.
Wij streven bij Thermen Bussloo naar perfectie. Elektronisch lockerbeheer is voor ons vanzelfsprekend. Wij hebben gekozen voor Nedap LoXS omdat onze gasten met hun polsbandje de garderobekast direct op de deur bedienen. Dit is comfortabel, veilig en duidelijk.

Hans Dolman,
Thermen Bussloo
www.thermenbussloo.nl
Copyright © 2018 Nedap LoXS. All rights reserved    |    Home    |    Nedap LoXS    |    Toepassingen    |    Over Nedap    |    Contact    |    Sitemap