Elektronisch lockerbeheer van Nedap
Elektronisch lockerbeheer van Nedap
EN   DE   NL  

Nedap - een uniek bedrijf

Nedap Locker Management Systems maakt deel uit van Nedap NV, fabrikant van intelligente technologische oplossingen voor relevante vraagstukken. Voldoende voedsel voor een groeiende bevolking, schoon drinkwater over de hele wereld, slimme netwerken voor duurzame energie zijn slechts een paar voorbeelden van onderwerpen waar Nedap zich mee bezighoudt.

Nedap N.V. met het hoofdkantoor in Groenlo is opgericht in 1929 en genoteerd aan de Amsterdamse effectenbeurs. Nedap richt zich, naast de productie van hardware, steeds meer op de ontwikkeling en levering van software en de daaraan gekoppelde diensten.

De producten en systemen van Nedap vindt men onder andere bij luchthavens, ministeries, openbare gebouwen, distributiecentra en recreatie waarbij de elektronische identificatie de basis vormt van de daar toegepaste systemen. De diverse markten worden wereldwijd veelal vanuit eigen vestigingen bewerkt, met de nadruk op West-Europa.

www.nedap.com

Activiteiten van Nedap NV

Retail Support
Automatische voertuigherkenning
Identificatie-systemen
Informatieverwerking, tijd- & aanwezigheidsregistratie
Intelligente administratieve systemen voor de gezondheidszorg
Bibliotheeksystemen (RFID)
Electronic controls
Intelligente stroomvoorzieningen
Veemanagement
Copyright © 2018 Nedap LoXS. All rights reserved    |    Home    |    Nedap LoXS    |    Toepassingen    |    Over Nedap    |    Contact    |    Sitemap